DATABESKYTTELSESPOLITIK

DATABESKYTTELSESPOLITIK

Sirène København forpligter sig til at beskytte vores kunders privatliv og overholde Danmarks databeskyttelseslove. Denne databeskyttelsespolitik beskriver, hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du bruger Sirène København webshop.

  1. **Indsamlede oplysninger**

Vi indsamler personoplysninger med det formål at levere vores tjenester til dig og opfylde vores juridiske forpligtelser. Vi kan indsamle følgende oplysninger:

  • Dit navn
  • Dine kontaktoplysninger, såsom din adresse, e-mail og telefonnummer
  • Betalingsoplysninger, såsom kreditkortoplysninger (bemærk, at dine betalingsoplysninger behandles sikkert af tredjeparts betalingsudbydere som PayPal eller Shopify Payments)
  • Din ordrehistorik og oplysninger om dine ordrer
  • Browsing-oplysninger og oplysninger indsamlet via cookies
  1. **Hvordan vi bruger dine oplysninger**

Vi bruger de indsamlede oplysninger til følgende formål:

  • At behandle og levere din ordre
  • At yde kundesupport og besvare dine henvendelser
  • At sende dig en ordrebekræftelses-e-mail og trackingoplysninger
  • At forbedre vores hjemmesides brugeroplevelse og personalisere indhold
  • At informere dig om særlige tilbud, nyheder og markedsføring, hvis du har givet samtykke hertil
  1. **Cookies og sporing**

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at forbedre vores hjemmesides funktionalitet og indsamle statistiske oplysninger. Du kan administrere dine cookieindstillinger i din browser.

  1. **Deling af oplysninger**

Vi sælger, udlejer eller deler ikke dine personoplysninger med tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for at opfylde din ordre eller overholde vores lovmæssige forpligtelser. Vi kan dele dine oplysninger på følgende måder:

  • Med tredjeparts betalingsudbydere (såsom PayPal eller Shopify Payments) for at behandle din ordre
  • For at overholde lovmæssige forpligtelser, f.eks. i forhold til skatteforhold
  • Med markedsføringspartnere, hvis du har givet samtykke hertil
  1. Beskyttelse af oplysninger

Vi sikrer de indsamlede oplysninger med passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dem mod uautoriseret adgang, tab, ændring og offentliggørelse. Vi anvender sikker krypteringsteknologi på vores hjemmeside og stræber efter at opretholde høje standarder for datasikkerhed.

  1. **Opbevaring af dine oplysninger**

Vi opbevarer dine personoplysninger kun så længe, det er nødvendigt for de formål, der er angivet i denne databeskyttelsespolitik.

  1. **Betalingsoplysninger**

Vores betalingsudbydere som PayPal eller Shopify Payments behandler dine betalingsoplysninger sikkert og følger alle relevante sikkerhedsforanstaltninger. Når du har fuldført betalingen med dit kreditkort, har vi ikke adgang til eller opbevarer dine betalingsoplysninger; de slettes straks i overensstemmelse med lovgivningsmæssige krav.

  1. **Dine rettigheder**

Du har ret til at modtage information om, hvilke personoplysninger vi har om dig, og ret til at anmode om berigtigelse, sletning eller begrænsning af behandlingen. Du kan også til enhver tid trække dit samtykke til markedsføringskommunikation tilbage. Kontakt vores kundeservice via kontaktformularen for at få mere information om dine rettigheder.

  1. **Kontakt os**

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende databeskyttelse eller denne databeskyttelsespolitik, bedes du kontakte vores kundeservice via vores kontaktformular.