Returpolitik

Returpolitik

Vi har en 14-dages returpolitik, hvilket betyder, at du har 14 dage fra den dato, du har modtaget din vare, til at anmode om en returnering.

For at være berettiget til returnering skal varen være i samme stand, som du modtog den, ubrugt eller ubrugt, med påsatte etiketter og i den originale emballage. Du skal også bruge kvitteringen eller købsbeviset.

For at indlede en returnering skal du kontakte os på sposti Hvis din returnering accepteres, sender vi dig en returformular og instruktioner om, hvordan og hvor du skal sende din pakke hen. Varer, der returneres til os uden først at anmode om en retur, vil ikke blive accepteret.

Hvis du har spørgsmål om returnering, kan du til enhver tid kontakte os på: sposti


Skader og problemer:

Når du modtager din ordre, bedes du kontrollere din ordre og kontakte os straks, hvis varen er defekt, beskadiget eller du har modtaget den forkerte vare, så vi kan vurdere og rette op på problemet.

Undtagelser/genstande til engangsbrug:

Visse typer varer kan ikke returneres, f.eks. specialfremstillede varer (f.eks. skræddersyede eller personlige varer). Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende din særlige vare.

Hvis kunden har benyttet sig af gratis forsendelse for sin ordre, er kunden ansvarlig for omkostningerne ved returnering af pakken til vores lager i Shenzhen i tilfælde af en returnering.

Ombytning:

Den hurtigste måde at sikre, at du får det, du ønsker, er at returnere den vare, du har, og foretage et separat køb af den nye vare efter accept af returneringen.

Refusioner:

Vi giver dig besked, når vi har modtaget og gennemgået din returnering, og lader dig vide, om refusionen er blevet godkendt eller ej. Hvis den godkendes, får du automatisk din oprindelige betalingsmetode refunderet. Bemærk venligst, at det kan tage noget tid, før din bank eller dit kreditkortfirma behandler og bogfører refusionen.

Afvisning af levering:

Hvis en kunde afviser pakken ved levering, vil der blive opkrævet et ekstra gebyr på 15 € for yderligere behandling af pakken og afhentning af de bestilte varer. Desuden skal kunden betale omkostningerne til returforsendelse til vores lager i Shenzhen.

*Returneringer, hvor returproceduren ikke er fulgt, vil ikke blive accepteret.